NIEUWS

Zondag 9 november: Nunki

pop, sferisch, theatraal


Nunki Zondag 26 oktober zou Danny Michel (Canada) op het podium staan. En de zondag daarna, op 2 november zou de All Girls Band van Miss Quincy & the Showdown, ook al uit Canada, haar presence geven. Maar helaas hebben zowel Danny Mitchel als Miss Quincy & The Snowdown - om uiteenlopende redenen - hun tour in Europa afgezegd. De komende zondagen jammer genoeg dan ook geen concert bij Cambrinus. Maar... Zondag 9 november staat er weer een mooie act op het programma van Cambrinus Concerten. Nunki. Nunki is een Nederlands-Belgische zesmansband rondom de Antwerpse zangeres Hanne Torfs.

Meer informatie over Nunki kunt u hier vinden.

Cambrinus Concerten op OP2014

Zondag 7 september werd het culturele seizoen in Horst aan de Maas geopend. OP2014! Een soort Horster Uitmarkt... Met een keur aan artiesten en activiteiten. Cambrinus Concerten presenteerde zich natuurlijk ook op OP2014. Met Rusty Roots. Maar ook met een filmcompilatie met hoogtepunten in 15 jaar Cambrinus Concerten.

De film is te zien op You Tube:
HET NIEUWE CONCERTPROGRAMMA IS BEKEND!

Programma september - december 2014 Vele muziekstijlen, veel nieuwe namen en naast muziek dit seizoen ook vier maal infotainment!
Zie de programmering voor het najaar 2014 - in de linkse kolom - onder "programma" (september t/m december)VRIENDEN EN SPONSOREN STEUNEN CAMBRINUS CONCERTEN

Stichting Cambrinus Concerten zoekt steun en denkt dat vele kleine gebaren hét grote verschil kunnen maken...
Zie voor verder uitleg: Vriend van Cambrinus Concerten of Sponsor van Cambrinus ConcertenLees ook het eerdere nieuws