NIEUWS

Zondag 30 november: Wolf in Loveland & Mark Lotterman

pop roots/dubbelconcert
Mark Lotterman Mark Lotterman is een singer-songwriter: rauwe composities en een intense voordracht als verhalenverteller.
Wolf in Loveland Zo tegenstrijdig als de bandnaam "Wolf in Loveland", zo harmonieus klinkt de folkpop en -rock van de Rotterdamse band.

Zondag een dubbel concert op het podium van Cambrinus Concerten. Eerst Marl Lotterman en daarna Wolf in Loveland...

Meer informatie over Wolf in Loveland & Mark Lotterman kunt u hier vinden.

Lezing Leon Verdonschot verplaatst

Oorspronkelijk gepland op donderdag 11 december is de voorstelling van Leon Verdonschot (zie verdere informatie) verschoven naar februari 2015. Om heel precies te zijn: op zondag 22 februari 2015, om 16.00 uur. Verdere informatie volgt nog.

Cambrinus Concerten op OP2014

Zondag 7 september werd het culturele seizoen in Horst aan de Maas geopend. OP2014! Een soort Horster Uitmarkt... Met een keur aan artiesten en activiteiten. Cambrinus Concerten presenteerde zich natuurlijk ook op OP2014. Met Rusty Roots. Maar ook met een filmcompilatie met hoogtepunten in 15 jaar Cambrinus Concerten.

De film is te zien op You Tube:
HET NIEUWE CONCERTPROGRAMMA IS BEKEND!

Programma september - december 2014 Vele muziekstijlen, veel nieuwe namen en naast muziek dit seizoen ook vier maal infotainment!
Zie de programmering voor het najaar 2014 - in de linkse kolom - onder "programma" (september t/m december)VRIENDEN EN SPONSOREN STEUNEN CAMBRINUS CONCERTEN

Stichting Cambrinus Concerten zoekt steun en denkt dat vele kleine gebaren hét grote verschil kunnen maken...
Zie voor verder uitleg: Vriend van Cambrinus Concerten of Sponsor van Cambrinus ConcertenLees ook het eerdere nieuws