NIEUWS

Zondag 23 november: Maud Wilms, Dyanne Sleijpen en Linda Zijlmans: OP GEVEUL

Limburgstalige singer-songwriters


Op geveul In de voorstelling "Op Geveul" vertellen Maud Wilms, Dyanne Sleijpen en Linda Zijlmans samen hun verhaal aan de hand van eigen Limburgstalige luisterliedjes. Zpndag, op het podium van Cambrinus Concerten

Meer informatie over Maud, Dyanne en Linda kunt u hier vinden.

Woensdag 26 november: Kapok

Unusual jazz: Een van Europa's meest spannende jazztrio's


Kapok De Nederlandse band Kapok hoort ongetwijfeld tot een van Europa's meest bijzondere jazzformaties. Woensdag 26 november vanaf 20.30 uur bij Cambrinus op het podium.

Meer informatie over Kapok kunt u hier vinden.

Lezing Leon Verdonschot verplaatst

Oorspronkelijk gepland op donderdag 11 december is de voorstelling van Leon Verdonschot (zie verdere informatie) verschoven naar februari 2015. Om heel precies te zijn: op zondag 22 februari 2015, om 16.00 uur. Verdere informatie volgt nog.

Cambrinus Concerten op OP2014

Zondag 7 september werd het culturele seizoen in Horst aan de Maas geopend. OP2014! Een soort Horster Uitmarkt... Met een keur aan artiesten en activiteiten. Cambrinus Concerten presenteerde zich natuurlijk ook op OP2014. Met Rusty Roots. Maar ook met een filmcompilatie met hoogtepunten in 15 jaar Cambrinus Concerten.

De film is te zien op You Tube:
HET NIEUWE CONCERTPROGRAMMA IS BEKEND!

Programma september - december 2014 Vele muziekstijlen, veel nieuwe namen en naast muziek dit seizoen ook vier maal infotainment!
Zie de programmering voor het najaar 2014 - in de linkse kolom - onder "programma" (september t/m december)VRIENDEN EN SPONSOREN STEUNEN CAMBRINUS CONCERTEN

Stichting Cambrinus Concerten zoekt steun en denkt dat vele kleine gebaren hét grote verschil kunnen maken...
Zie voor verder uitleg: Vriend van Cambrinus Concerten of Sponsor van Cambrinus ConcertenLees ook het eerdere nieuws