NIEUWS

Zondag 2 november: Miss Quincy & The Showdown

Rock, Blues


Miss Quincy & The Showdown Zondag 26 oktober zou Danny Mitchel (Canada) op het podium staan. Maar helaas is zijn tour in Europa afgezegd. Zondag a.s. dan ook geen concert bij Cambrinus. Maar... Zondag 2 november staat er weer een mooie act. De All Girls Band van Miss Quincy & the Showdown. De band komt ook uit Canada, uit Vancouver om precies te zijn. De band toert al vijf jaar nonstop door Canada en Europa en heeft intussen drie cd´s op haar naam staan. Zondag 2 november op het podium van Cambrinus Concerten.

Meer informatie over Miss Quincy & The Showdown kunt u hier vinden.

Cambrinus Concerten op OP2014

Zondag 7 september werd het culturele seizoen in Horst aan de Maas geopend. OP2014! Een soort Horster Uitmarkt... Met een keur aan artiesten en activiteiten. Cambrinus Concerten presenteerde zich natuurlijk ook op OP2014. Met Rusty Roots. Maar ook met een filmcompilatie met hoogtepunten in 15 jaar Cambrinus Concerten.

De film is te zien op You Tube:
HET NIEUWE CONCERTPROGRAMMA IS BEKEND!

Programma september - december 2014 Vele muziekstijlen, veel nieuwe namen en naast muziek dit seizoen ook vier maal infotainment!
Zie de programmering voor het najaar 2014 - in de linkse kolom - onder "programma" (september t/m december)VRIENDEN EN SPONSOREN STEUNEN CAMBRINUS CONCERTEN

Stichting Cambrinus Concerten zoekt steun en denkt dat vele kleine gebaren hét grote verschil kunnen maken...
Zie voor verder uitleg: Vriend van Cambrinus Concerten of Sponsor van Cambrinus ConcertenLees ook het eerdere nieuws